Oman rallitiimin mainostaminen eri tuotteita käyttäen

Netin käytön yleistymisen myötä moni on unohtanut täysin, että muuallakin kuin sosiaalisessa mediassa voi markkinoida yritystään tai seuraansa. Vaikka Facebook-tapahtumien luominen ja Instagramin Oma tarinani -toiminto ovatkin hyvin toimivia tapoja informoida ihmisiä, paikan päälle meneminen ja konkreettisesti ihmisten huomion saaminen on paljon tehokkaampaa. Kumman itse muistat paremmin, satunnaisen Instagram-kuvan vai sinulle jaetun pienen lahjan? Etenkin rallitiimin toimintaa mainostaessa on tärkeää, että harrastajien ja siitä kiinnostuneiden kanssa ollaan aktiivisessa vuorovaikutuksessa. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että keskustellaan ihmisten kanssa erilaisissa tapahtumissa ja annetaan kannattajille mieluisia tuotteita, kuten tiimin logolla varustettuja paitoja, lippalakkeja tai vaikka viirejä. Tällaisia tuotteita voi helposti tilata netin kautta yrityslahjoja myyviltä yrityksiltä.

Vaatteet ja muut tarvikkeet

Hyviä mainostuotteita ovat esimerkiksi t-paidat ja hupparit. Niitä voi käyttää huoletta vuoden ympäri; ne sopivat kuumiin päiviin sellaisenaan ja käyvät talvella paksumpien vaatteiden alle. Halutessaan tiimi voi teettää myös esimerkiksi lippalakkeja ja pipoja, joihin kirjailtu logo näkyy kaikille vaikka vaatteita olisikin päällä hieman enemmän. Tuotteiden teettäminen on edullista ja tiimille kannattavaa. Muita hauskoja tapahtumissa jaettavia ja myytäviä tuotteita ovat esimerkiksi sateenvarjot. Vaikka tiimin mainostamisessa tärkeintä onkin näkyvyyden saaminen, kannattaa myös ajatella ihmisten tarpeita. Sateenvarjot tuntuvat aina katoavan jonnekin, avaimenperiä ei voi koskaan olla liikaa ja mukit tulevat aina käyttöön, tavalla tai toisella. Esimerkiksi tiimin logolla varustetusta termospullosta on hyvä nauttia kahvia ralliradan reunalla.

Karkkia, huulirasvoja ja kauneusvälineitä

Karkkien jakaminen erilaisissa tilaisuuksissa saa tiimin nimen ja logon jäämään mieleen. Karkit sitä paitsi sopivat melkein kaikille ihmisille, etenkin lapsille ja nuorille. Netistä voi tilata pieniä suklaakääreitä, tikkareita, imeskeltäviä karkkeja, purkkia ja erilaisia pastilliaskeja. Karkkien ei siis tarvitse olla niitä ainaisia kovia eukalyptuspastilleja, joita kansanedustajat ja presidenttiehdokkaat jakavat vaalien alla. Myös huulirasvat ovat etenkin talviaikaan oiva tapa mainostaa omaa rallitiimiä. Huulirasvoja voi olla vaikka kymmenen, ja silti niistä jokainen hukkuu alta aikayksikön. Tiimin logon voi painattaa myös juomapulloihin ja jopa laastareihin. Mitä laajempi tuotevalikoima on, sitä enemmän erilaisia ihmisiä mainonta tavoittaa. Pelkkien paitojen jakaminen päätyy yleensä siihen, että niitä on vain muutamilla harrastajien perheillä.